Tagliatelle alla gricia
Questa ricetta facile e veloce soddisfa qualsiasi palato.
Porzioni Tempo di preparazione
2persone 10minuti
Tempo di cottura Tempo Passivo
20minuti 1ora
Porzioni Tempo di preparazione
2persone 10minuti
Tempo di cottura Tempo Passivo
20minuti 1ora
Ingredienti
Per il pesto
Istruzioni
Preparazione Pesto
  1. We’ll be using a food processor to make the pesto. Put the garlic, pine kernels and some salt in there and process briefly.
  2. Add the basil leaves (but keep some for the presentation) and blend to a green paste.
  3. While processing, gradually add the olive oil and finally add the Parmesan cheese.
Finishing the dish
  1. Bring a pot of salted water to the boil and cook your tagliatelle al dente.
  2. Use the cooking time of the pasta to sauté your bacon strips.
  3. After about 8 to 10 minutes, the pasta should be done. Drain it and put it back in the pot to mix it with the pesto.
  4. Present the dish with some fresh basil leaves on top.
Recipe Notes

Questa sezione può essere usata per qualsivoglia cosa.